Mongstad Tavleteknikk AS

Om oss

HVEM ER VI

MTT (Mongstad Tavle Teknikk AS) ble etablert i 1962, og er en anerkjent og spesialisert tavlebygger og systemleverandør inne elektro og Automatisering.

Vi er rundt 70 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen relevante fagområder. Dette gjelder både innen studier, prosjektering, design, produksjon, test, installasjon, service og vedlikehold.

Vi produserer og leverer elektriske tavle systemer for lav- og høyspent, frekvensomformerdrifter og produkter innen elektro og automatisering, samt ingeniørtjenester, installasjon og service.

 

Vårt overordnede mål er å ha fornøyde kunder. Vi tror at vi oppnår dette med å gi kunden kvalitet, fleksibilitet og tillit. Vi ønsker at kunden skal sitte igjen med en følelse av at MTT har sut og oppleve det lille ekstra som man ikke helt kan sette fingeren på.

Beligenhet

Vårt hovedkontor ligger sentralt plassert på Mongstad. Her har vi en moderne fabrikk og trivelige kontorfasiliteter. Vi bruker automatiserte prosesser i alle faser av vår produksjon. Et totalt verkstedsareal på 3150 m2 med riktig krandekking og gode testfasiliteter gir oss stor fleksibilitet med tanke på kapasitet og type oppdrag vi kan ta på oss.

Se vår historiske utvikling fra 1962 til 2024